Egyszintes Családi Ház Tervek Képek

Egyszintes Családi Ház Tervek Képek

Lorelli Enjoy Rezgő Zenélő Pihenőszék - Lorelli Enjoy Rezgő-Zenélő Pihenőszék - Grey Penguin 2020 -

Az Ön által beírt címet nem sikerült beazonosítani. Kérjük, pontosítsa a kiindulási címet! Hogy választjuk ki az ajánlatokat? Az Árukereső célja megkönnyíteni a vásárlást és tanácsot adni a megfelelő bolt kiválasztásában. Nem mindig a legolcsóbb ajánlat a legjobb, az ár mellett kiemelten fontosnak tartjuk a minőségi szempontokat is, a vásárlók elégedettségét, ezért előre soroltunk Önnek 3 ajánlatot az alábbi szempontok szerint: konkrét vásárlások és látogatói vélemények alapján a termék forgalmazója rendelkezik-e a Megbízható Bolt emblémák valamelyikével a forgalmazó átlagos értékelése a forgalmazott ajánlat árának viszonya a többi ajánlat árához A fenti szempontok és a forgalmazók által opcionálisan megadható kiemelési ár figyelembe vételével alakul ki a boltok megjelenési sorrendje. Lorelli Enjoy rezgő-zenélő pihenőszék - Yellow Giraffe További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése Lorelli Enjoy rezgő-zenélő pihenőszék - Pink Travelling 2020 18 990 Ft + 1 765 Ft szállítási díj Részletek a boltban Lorelli Enjoy rezgő-zenélő pihenőszék - Blue Bunny (2020) További 5 ajánlat Ajánlatok elrejtése Gyártó: Lorelli Modell: Enjoy Leírás: Újszülött kortól 3 éves korig ajánlott a használata ennek a szuper szórakoztató pihenőszéknek, egészen 18 kg-os súlyig.

Vásárlás: Lorelli Enjoy Pihenőszék árak összehasonlítása, Enjoy boltok

otp személyi kölcsön kalkulátor 2019

Rövid leírás a termékről Lorelli Enjoy Rezgő-Zenélő Pihenőszék Kényelmes és megnyugtató pihenőhely a babának, amely zenével és rezgéssel is szórakoztat.

Extra Garancia Standard A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Extra Garancia Balesetbiztosítás Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is! Extra Garancia Prémium Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is! További információért kattints ide!

Fekvő, vízszintes pozícióba nem állítható. Legutóbb hozzáadva a kedvencekhez Ügyfelek kérdései és válaszai (1 kérdés) Navigációs előzményeim

  • A fehér ló mondája rövid tartalom
  • Magyar az akinek fáj trianon 3
  • Lorelli Enjoy Rezgő-Zenélő Pihenőszék - Grey Penguin 2020 -
  • Vásárlás: Lorelli Pihenőszék - Árak összehasonlítása, Lorelli Pihenőszék boltok, olcsó ár, akciós Lorelli Pihenőszékek
  • Vásárlás: Lorelli Enjoy Pihenőszék árak összehasonlítása, Enjoy boltok
  • Irigy hónaljmirigy 30 éves jubileumi koncert

Lorelli Enjoy rezgő-zenélő pihenőszék - Grey Penguin 2020 - Babaszafari Bababolt

Állítható kupolájával akár a kertben is tökéletesen használható, és játékíven található kicsi plüssök mindig lekötik a baba figyelmét. Komplex szórakozást biztosít rezgő és zenélő funkciójával együtt. Háttámlája fekvő pozícióig dönthető, így akár aludhat is benne a kicsi, illetve a nagyobb gyerekek számára függőlegesbe is állítható, kis székként is funkcionál. Biztonsági övvel szerelték fel, hogy az izgő-mozgók is biztonságban ülhessenek benne. Ágyék résznél plusz párnázottsággal látták el, hogy ne legyen zavaró a babának. Könnyű és egyszerűen összezárható, ezért a hordozása is megoldható, akárhova magatokkal vihetitek. Hintázó lábbal készült, amely a kellemes ringatózást teszi lehetővé, de ha nem szeretnénk akkor ez fixálható is. A játék ív is levehető, így mindig úgy alakíthatjátok a pihenőszéket amely éppen a legmegfelelőbb a baba számára. A zenélő és a rezgő funkció külön kapcsolható be, sőt a 3-as gomb megnyomásával természet hangjait is játszhatod babádnak. 30 perc után automatikusan lekapcsol, ezzel növelve az elemek élettartamát.

A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

A játék ív is levehető, így mindig úgy alakíthatjátok a pihenőszéket amely éppen a legmegfelelőbb a baba számára. A zenélő és a rezgő funkció külön kapcsolható be, sőt a 3-as gomb megnyomásával természet hangjait is játszhatod babádnak. 30 perc után automatikusan lekapcsol, ezzel növelve az elemek élettartamát. 2 db 2D 1, 5V elemmel működtethető, ez nem tartozéka a terméknek. Mérete: 64x66x52 cm Súlya: 2, 85 kg

Előnyök: 14 napos visszaküldési jog Termékgarancia: részletek Magánszemély: 12 hónap Mások a következőket is megnézték Részletek Általános jellemzők Terméktípus Hintaszék Számára Fiú Lány Életkor 0-36 hónap Maximális támogatott súly 9 kg 18 kg Szükséges elemek 2 x 2D 1, 5V Szín Kék Funkciók és kiegészítők Főbb jellemzők Biztonsági öv Rezgő funkció Zenélő funkció Gyártó: LORELLI törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek. Értékelések (1 értékelés) Értékelés írása Sajátod vagy használtad a terméket? Kattints a csillagokra és értékeld a terméket Értékelés írása Szűrő: Csak az igazolt vásárlások Toggle search Átlagos Nem állítható a kupolája.

Igen, 14 napon belül kérdés nélkül visszaküldheted a vásárolt termékeket 🤗 Ha a termék hibás, kérheted annak javítását vagy cseréjét. A visszaküldési, javítási, vagy garanciális kérdéseket itt tudod intézni: Van pár kivétel: Kibontott higéniai termékek árát nem tudjuk visszatéríteni, ezt külön jelezzük a termék adatlapján. Ha a terméket használod kibontás után, akkor számíts arra, hogy nem a teljes vételárat kapod vissza, hiszen az a termék már újként jogilag nem értékesíthető. Ha ajándékba kaptál valamit, ami nem tetszik, de visszaküldeni se szeretnéd: Ajándékozd el valakinek aki szívesen használná a környezetedben. Ajánld fel rászorulóknak, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szívesen fogad felajánlásokat. A jövőben kérj vásárlási utalványt, amit több mint 182 600 termékre tudsz felhasználni a oldalon. Hogyan kapom vissza a pénzem? Bankártyádra utaljuk vissza, ha azzal fizettél. Bankszámládra utaljuk, ha utánvéttel vagy utalással fizettél. Igyekszünk egy héten belül visszautalni neked, erről minden esetben értesítünk.

Jellemzői: Lorelli Enjoy rezgő-zenélő pihenőszék Jellemzői:... 19 990 Ft Kényelmes és praktikus hinta, amely automatikusan a gyermek súlyához igazítja a ringatási sebességet. JELLEMZŐK: újszülött kortól 9 kg-os súlyig (körülbelül 9 hónapos korig) használható... 24 990 Ft Lorelli Dream Time pihenőszék A Lorelli top pihenőszéke a Dream Time a legújabb színekben! Lorelli Dream Time pihenőszék Tulajdonságok: - Újszülött kortól használható 9 kg-ig. - Kupola... Pihenésre és játékra Összecsukható baldachin Állítható háttámla fekvő helyzetig... JELLEMZŐK: Használata újszülött kortól 9 kg-ig ajánlott. Alumínium vázas, masszív kialakítás. A kupola révén akár a kertbe vagy a teraszra is kitehetjük a babát,... Lorelli Portofino elektromos babahinta (kifutó szín) Jellemzői: - Újszülött kortól 9 kg-os súlyig (körülbelül 9 hónapos korig) használható - Speciális technológia, amely felismeri a... 22 990 Ft Ajánlott életkor: 0-36 hónap Max. támogatott súly: 18 kg 3 pontos biztonsági övek... JELLEMZŐK: Használata újsz ülött kortól 9 kg-ig ajánlott.

Egyszintes Családi Ház Tervek Képek, 2024