Egyszintes Családi Ház Tervek Képek

Egyszintes Családi Ház Tervek Képek

Bereczki Zoltán És Szinetár Dóra – "Zoli Mondta Ki, Hogy Legyen Vége!" Szinetár Dóra Kudarcba Fulladt Házasságáról Vallott - Hazai Sztár | Femina

Már nem Szinetár Dóra volt férjeként emlegetik, hanem "a Bereczki Zoltánként". Bereczki Zoltán Álomkép koncert a Magyar Színházban! Jegyek itt! 2015. 28. 10:54 Bereczki Zoltán Álomkép című lemeze még 2010-ben jelent meg. A lemezbemutató koncert óriási siker volt. A legnagyobb segítség az, amihez a legjobban értünk 2015. 28. 10:49 "A legnagyobb segítséget mindenki azon a területen tudja nyújtani, amihez a legjobban ért" – interjú Szinetár Dórával, a Szeretethíd idei házigazdájával. Shrek musical CD készül! 2015. 28. 10:25 Shreket Feke Pál, Fionát pedig Szinetár Dóra alakítja majd az Oscar-díjas animációs filmből készült nagy sikerű musical budapesti bemutatóján 2016. május 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.

"Zoli mondta ki, hogy legyen vége!" Szinetár Dóra kudarcba fulladt házasságáról vallott - Hazai sztár | Femina

Bereczki Zoltán az év eleje óta boldog párkapcsolatban él Bata Éva színésznővel. Szinetár Dórával való válása után hét évvel talált rá az új szerelem. A 43 éves színész nagyon óvja új kapcsolatát, nem is nagyon nyilatkozik róla. Mindez teljesen tudatos döntés a részéről, mivel amikor Szinetár Dórával házasok voltak, akkoriban túl sok információt megosztott a magánéletükről, ez pedig nem volt kifizetődő a számukra, vallotta be őszintén a Story magazinnak. A házasságomban nagyon is kifelé éltem, ami jókora traumához, falhoz csapódáshoz, váláshoz vezetett. - Akkoriban sokszor össze-összekeveredett a valóság és a mese: mi magunk is elhittük azt a boldogságot, amit az újságok láttattak rólunk. Az persze természetes, hogy az ember szívesebben mesél a boldogságáról, a sikereiről, és nem a problémáiról. Mindez viszont elfedte a valóságot, pedig igenis léteznek bajok, nehézségek, amiket veszélyes a szőnyeg alá söpörni, igenis beszélni kell róluk - magyarázta a lapnak. Azt is elmondta, hogy egy darabig úgy tűnt, hogy a szakmai sikereikkel tudják kompenzálni a gondjaikat, végül nem így alakult az életük.

bereczki zoltán és szinetár dora l exploratrice
  • Bereczki zoltán és szinetár dóra gyermeke
  • Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán - Fény - YouTube
  • "Zoli mondta ki, hogy legyen vége!" Szinetár Dóra kudarcba fulladt házasságáról vallott - Hazai sztár | Femina

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán - Fény - YouTube

Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra - Lehetsz király | Wrestling, Wrestling ring

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra - Ajándék - YouTube

Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra - Lehetsz király | Wrestling, Wrestling ring

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2012-ben, tíz év és egy közös gyermek után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A színésznő a Nők Lapjának mesélt válásáról, és arról, milyen hibát követtek el mindketten. - Talán az egyetlen megfogalmazható hiba, amelyet Zolival mind a ketten elkövettünk, hogy nem kizárólag egymással beszéltük meg azt, ami csak ránk tartozott. Próbáltunk egy-egy jó barátot bevonni. Egy ilyen krízis nemcsak azt a két embert, hanem az egész családot, sőt, a tágabb környezetet is érinti - vallotta be a lapnak Szinetár Dóra, aki azt is elárulta, volt férje volt az, aki kimondta, fejezzék be a közös munkát. - A válás után egy ideig még a duett koncertek is folytatódtak. Zoli volt az, aki kimondta, hogy fejezzük be. Teljesen igaza volt, nem kell tovább erőltetni azt, amiről már semmi új gondolat nem jut eszünkbe. Hálás vagyok érte, hogy abbahagytuk, így legalább rákényszerültem, hogy elkezdjek azon agyalni, ki vagyok és hol tartok - árulta el. Fotó és főkép: RTL Klub Ő volt Szinetár Dóra első férje - 60 évesen még mindig nagyon sármos - Fotók Szinetár Dóra első férje, Marci fia édesapja ismert művész.

Nézd meg a fotókat!

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán a DTK-ban: Holnap hajnalig - YouTube

2005-ben házasodtak össze, majd 2012 augusztusában egy közös közleményben tudatták, hogy három hónappal korábban a válás mellett döntöttek. 2013 őszén mondták ki hivatalosan a válást. Hozzátette, tanult a hibáiból, és most mindent jobban szeretne csinálni. - El is határoztam, ezt a szerelmet jobban szeretném csinálni. Nem akarom kirakatba tenni a magánéletemet, és ezentúl közös munkát sem akarunk vállalni a párommal. Janza Kata és Pintér Tibor lánya gyönyörű Gyönyörű nővé érett az egykori színész házaspár, Janza Kata és Pintér Tibor lánya, Janka.

bereczki zoltán és szinetár dora gratuit bereczki zoltán és szinetár dora

Egyszintes Családi Ház Tervek Képek, 2024